2013 Üniversite Kontenjanları Kılavuzu Yayınlandı!

2013 Üniversite Kontenjanları Kılavuzu Yayınlandı!

2013 YGS ve LYS sınav sonuçlarına göre üniversite tercihlerini yapacak adaylar için Üniversitelerin bölümlerinin kontenjanları ve açıklamalarını içeren kılavuz ÖSYM’nin internet sitesinde yayınlandı. ÖSYM’nin sayfasındaki duyuruyu ve klavuza aşağıdan ulaşabilirsiniz..

 

2013-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu 24 Haziran-2 Temmuz 2013 tarihleri arasında ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr  internet adresinden yayımlanacaktır. Kılavuz adaylara ön bilgi vermek amacıyla yayımlanmaktadır. Bu nedenle adayların, tercihlerini yapmadan önce tercih süresi içinde ÖSYM’nin internet adresinden yeniden yayımlanacak Kılavuzu dikkatle incelemeleri ve ÖSYM’den yapılan duyuruları takip etmeleri gerekmektedir.

2013-ÖSYS adaylarına ve kamuoyuna duyurulur.

 

Kılavuz İçin TIKLAYIN

8 Yorum

  1. merhaba öncelikle iyi günler. bugün itibari ile tercihler yapılacak ve benim kafamda 2 adet açıköğretim önlisans programı var. ikiside kontenjansız. tercihlerde bu ikisinide yapabiliyor muyuz? yoksa sadece bir adet mi yapabiliyoruz?

  2. merhaba,ben acıkogretım fakültesine kayıt olmak istiyorum.tercıhlerı nasıl yapcam bılglendrr msnz

  3. merhaba ben Zonguldak MYO İşletme yönetimi ön lisans programı mezunuyum.Aöf de Uluslararası ilişkiler bölümünde lisans tamamlama için kayıt yaptırmayı düşünüyorum. Bu bölüme geçişim varmı? Bilgilendirirseniz sevinirim kolay gelsin..

  4. merhaba ben ösym de açık öğretim 2 yıllık bölümleri bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

  5. Sitemize “2014 yılı üniversite burs ücretleri belli oldu – ntv” haberi eklenmistir. …

  6. Muhabirin Seyir Defteri: Occupy Hırvatistan’nın en büyük üniversite işgalinin öyküsü…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Captcha loading...

Başa dön tuşu