2022 Güz Dönemi ATA AÖF Kayıt Yenileme

ATA AÖF Kayıt Yenileme işlemleri 26 Eylül 2022 pazartesi tarihi itibariyle başladı ve 30 Eylül 2022 Cuma gününe kadar devam edecek. Mazeretli kayıt yenileme işlemleri (ders kayıtları) ise 7 Ekim 2022 Cuma gününe kadar yapılabilecek.

Anadolu Üniversitesi kayıt yenileme işlemleri 3 ekim 2022 tarihinde başlayacak olup Atatürk Üniversitesi için kayıt tarihleri ise 1 hafta daha önce başlamakta ve sona ermektedir. Bu nedenle Aöf Kayıt yenileme yapacak öğrencilerin Anadolu Üniversitesi – Atatürk Üniversitesi olarak tarihleri incelemeli ve ilgili kayıt döneminde kayıt yenileme yapmalıdır.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kayıt Yenileme

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ders kaydı yenileme işlemleri 30 Eylül 2022 tarihine kadar yapılacaktır. Mazeretli ders kayıtları ise 07 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecektir.

Fakültemize yeni kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerimiz materyal ücretlerini ödedikten sonra güz yarıyılı ders kayıtları Fakültemiz tarafından yapılacaktır.

Ara sınıf öğrencilerimiz ise (2., 3. ve 4. sınıf) kayıt yenileme için belirlenen tarihlerde materyal ücretlerini ödedikten sonra güz yarıyılı ders kayıtlarını Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden kendileri yapacaklardır. Öğrencilerimiz ayrıca AtaMeta uygulamamızın “Öğrenci İşleri” katından ders kayıtlarını yenileyebilirler.

Materyal ücretleri;

  • Halkbank, Vakıfbank veya Ziraat Bankası şubeleri ve ATM’leri,
  • Internet Bankacılığı,
  • Öğrenci Bilgi Sisteminden (OBS) online olarak ödenebilir.

Ara sınıf öğrencilerimizin (2., 3. ve 4. sınıf) dikkatine!

  • Başarısız olduğunuz ders veya dersleriniz varsa (FF olan) bu dersleriniz sisteme otomatik olarak aktarılacak ve mavi renkte olacaktır.
  • Maksimum 10 ders, 30 kredi alabilirsiniz.
  • Sizin seçtiğiniz dersler turkuaz renkte olacaktır. Fakültemiz tarafından onaylandıktan sonra mavi renge dönüşecek ve ders kayıt işleminiz tamamlanacaktır.
  • Fakültemizde üst dönemden ders alınmamaktadır.

Not: Kayıt dondurmak isteyen öğrencilerimizin 17 Ekim 2022 tarihi saat 17:00’a kadar Fakültemize dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir. Kayıt dondurma dilekçesine ulaşmak için tıklayınız.

ATA AÖF Kayıt Yenileme İşlemleri 2022

ATA AÖF Kayıt Yenileme İşlemleri resimli olarak kademeli şekilde aşağıda paylaşılmıştır. Kayıt yenileme yapacak öğrencilere yeni eğitim – öğretim yılında başarılar diliyoruz.

ATA AÖF Kayıt Yenileme İşlemleri 2022
ATA AÖF Kayıt Yenileme İşlemleri 2022

Kaynak: ATA AÖF Kayıt Yenileme

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Captcha loading...

Başa dön tuşu