2022 AÖF Final Sınavı Sonuçları Açıklandı (Bahar Dönemi)

2022 Bahar Dönemi Final Sınavı Sonuçları öğrencilerin 10 günlük bir bekleyişinin ardından açıklandı. Öğrenciler sınav sonuçlarına öğrenci sayfalarından erişebilecektir.

2021 – 2022 yılı bahar dönemi dönem sonu sınavları 21 – 22 Mayıs 2022 tarihlerinde yüz yüze olarak gerçekleştirilmişti. Sınavların tamamlanmasının ardından sınav soruları erişime açıldı. Öğrenciler sınav soru ve cevaplarına 3 iş günü süresince itiraz edebilecek.

İtirazlar tamamlandıktan sonra sınav sonuçları okuma işlemi devam etmektedir. Tahmini olarak 2022 Bahar Dönemi Final Sınavı Sonuçları 2-3 Haziran 2022 tarihlerinde açıklanması beklenmektedir.

AÖF Sınav Sonuçlarına İtiraz Nasıl Edilir?

Öğrenciler sınava, sınav sorularına ve sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) iş günü içinde https://aof.anadolu.edu.tr adresinin Öğrenci Otomasyonu bölümünden T.C. kimlik no ve şifreleri ile giriş yaptıktan sonra Sınav İşlemleri menüsünden itiraz edebilirler.

Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

2021 – 2022 Bahar Dönemi Final Sınavı Sonuçları

Bahar Dönemi final sınavlarında her dersten 20 soru soruldu, 30 dakika süre verildi ve geçme notu 35 olarak belirlenmişti. Ayrıca 4 yanlışın 1 doğruyu götürdüğü sistem de aktif olarak devam ediyor. Öğrencilerin puanları bu durumlara göre hesaplandı ve öğrenci sayfalarında sınav sonuçları yer aldı.

2021-2022 güz dönemi arasınav sonuçlarınıza öğrenci sayfanızdan erişebileceksiniz. ( aof.anadolu.edu.tr adresinden giriş yapabilirsiniz.)

2022 AÖF Final Sınavı Sonuçları
2022 AÖF Final Sınavı Sonuçları

Kaynak: Aöf Çıkmış Sınav Soruları

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Captcha loading...

Başa dön tuşu